Videti jedan post
Star 16.10.2012, 22:55   #72
casper
Super-Moderator

casper's Avatar

Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 344
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
casper ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Nema problema, tu sam kada stignem i ako znam. Za informaciju, postoji mnogo malih programčića s kojima se lako i efikasno može riješiti veći dio problema koji dolazi s Tyros modelima. Lako ih je naći na webu jer su svi postavljeni na jednu stranicu i svi su odreda free što posebno veseli.

Kada sam se prije godinu dana prvi put susreo s Yamahom sve mi je bio konfuzno, pogotovo kada bih poželio "zagrebati malo dublje" u editing. U početku me je zbunjivao SFF2 format koji se koristi u Tyros 3/4,PSR S710/S910/S650/S550/A2000, CVP 5xx. Pišem u ovoj temi o tome jer vjerujem da će mnogi korisnici pronaći odgovore na vlastita pitanja, a koje si ti već postavio. Ako se žele obrađivati CASM kontrole morat će se prvo napraviti konverzija u SFF1 format. Na žalost, u nekim slučajevima se tada izgube svojstva MultiVoices soundova i ne dobiva se dobar rezultat kod obrade. Može se i tome doskočiti ali .... Ono što veseli je mogućnost potpunog editinga, isključivo uz korištenje računala i uz neizbježno dobro poznavanje materije.
casper je offline   Reply With Quote