Videti jedan post
Star 07.10.2012, 01:57   #3
grabovac037
Ovaj baš voli da kuca

Registrovan/a dana: 20.01.2007
Downloads: 3773
Uploads: 3
Rekao HVALA: 31
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
grabovac037 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
grabovac037 pošalji poruku preko ICQ messengera grabovac037 pošalji poruku preko Yahoo! messengera
Standard

pozz da li cu mici da na njemu menjam farbe iz kontakta ima li on neke banke da se sloze boje itd hvala unapred
Dodato:
kako da namesti da mi na lower bude na primer 1 midi kanal a na upper 2 midi kanal da iz kontakta vucem bass na prvi a solo boje na drugi midi kanal gde se to namesta na masteru
Dodato:
kako da namesti da mi na lower bude na primer 1 midi kanal a na upper 2 midi kanal da iz kontakta vucem bass na prvi a solo boje na drugi midi kanal gde se to namesta na masteru[/quote]
Dodato:
kako da namesti da mi na lower bude na primer 1 midi kanal a na upper 2 midi kanal da iz kontakta vucem bass na prvi a solo boje na drugi midi kanal gde se to namesta na masteru[/quote]

Pročitajte više na: Roland master a 37 - YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum http://www.yu-midi.org/forum/showthr...#ixzz28t9IKIYX
YU-MIDI.org - Pravo mesto za prave muzičare
Dodato:
[quote=grabovac037;226202]pozz da li cu mici da na njemu menjam farbe iz kontakta ima li on neke banke da se sloze boje itd hvala unapred

Promijenjeno od grabovac037 (09.10.2012 u 14:55 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
grabovac037 je offline   Reply With Quote