Videti jedan post
Star 04.10.2012, 22:32   #32
AcaG600
Ovaj baš voli da kuca

AcaG600's Avatar

Registrovan/a dana: 05.01.2012
Mjesto: Kruševac
Downloads: 130
Uploads: 14
Rekao HVALA: 83
Zahvalili mu 117 puta u 110 Postova
Instrumenti: Roland VA-5 expanded ZIP & KORG X5D ; DELL Inspiron 15 3521 + Kontakt 5 + MIDI + Samples
Interesi: Klavijature, računari...
AcaG600 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
AcaG600 pošalji poruku preko MSN messengera AcaG600 pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Citat:
Originalno postovano od ЂолеПФК Pokaži Post
To sam zakljucio zato sto kad upalim kompjuter sva tri kulera krenu da rade pa stanu
Uhhh sto mi poznato ovo od nekud.... Imao sam isti slucaj....Cistio drugu komp, izvadimo plocu, i sve vani, kad sam mu vratio to, upalim, krenu ventilatori, zavrte 2,3 sekunde i ugase se....Odnese plocu kod servisera, srafcic ili onaj metalni deo gde se zavija srafcic, a koji se zavija u stranu kucista kaze napravio spoj i prespojio neko kolo i riknula maticna.... Nije mi bilo prvi put da radim, al jebiga, desilo se....Ne mora i nedaj boze da je slucaj kod tebe....Ipak onda ti proveri to napajanje....Od koliko je Wati to napajanje sto si uzeo i koj proizvodjac?Nebi bilo lose kad imas vreme da nam ispises konfiguraciju komplet, pa da se izracuna koja ti snaga napajanja treba da pokrenes sve to, jer je mozda mala snaga tog napajanja sto si uzeo....Pozdrav