Emu 1616 Problem
Evo ovako. Sklopio sam PC konfiguraciju i u njega instalirao zvucna emu 1616 PCIe. E sad ne radi sve Ok.Povezao sa monitore instalirao drivere probao u cubase sve je ok. Problem je sto kad pustim fantom i kad pocnem da vrtim vtori potenciometar pocinje da se cuje krcenje a na samoj zvucnoj gde su lampice za signal sve se pale od jedno t.e. ide u crveno u klip. To je jedna stvar. Kad sam to primetio posumljao sam pa reko daj da proverim i ostale ulaze. Kad uklucim sint na line 2 input daje mi samo krcenje. Probao sam jednom da pricam preko Skype podesio sve kako treba (posto prvi kanal mi je ok za mic) i kad hocu da cujem signal koji ide za na skype opet isto samo krcenje. Znaci zvucna karta nisam kupio sad. Uzeo sam je pre 2-3 godina ali zato sto nisam imao novac da sklopim dobar pc zapakuvao u kutii. Nije mi sad jasno u cemu bi moglo da se radi. Znaci koristio sam je samo par meseca i kad sam je sklopio sve je radilo kako treba. Odneo sam na servis ovde kod nas otvorio je i kaze covek ovo je sve novo unutra nema znaka da je osteteno. Ima li neko ko imao iskustvo sa ovo ili slucajno da znate gde da se obratim gde da je odnesim na koji servis. Pozdrav
Promijenjeno od taletdkmk (26.09.2012 u 19:03 sati)
Razlog: Greska u teksta
|