Nadam se da ce se, kada dodje vreme, odrzati negde neka live prezentacija? Ako je u planu,obavestite sto pre da probamo da se organizujemo na vreme ,vidimo situaciju na licu mesta , i naravno, upoznamo i druzimo

Najave su vrlo smelo-samouverene (u startu da se ogradim- ni u sta ne sumnjam) ,tako da me cela prica vrlo zaintrigirala,moram priznati,tako da cu pomno pratiti sva buduca desavanja vezana za Trans Audio.
Dodato:
Da dodam jos neke meni bitne stvari vezane za naslov teme:
-ribbon controller
-kvalitetan portamento
- da samo sabiranje traka u celinu bude zdravo,da se ne guse trake jedna u drugu,kao sto se to sa aranzerima danasnjice desava
-ako je to uopste moguce,dodavanje efekta na svaku komponentu bubnja pojedinacno,ili ne mora na bas svaku ,na bass nogu i dobos
-da ima mali boot time ,do max 2 min (sto manje-to bolje,naravno) nezavisno od kolicine semplova
-sad,da ne lupam,ne znam pojedinosti,nisam bas ni procitao sve predloge,mozda sam i ja neke ponovio,ali bila bi perverzija ako ce to biti neki "OS based" workstation, da cita formate svih poznatih brendova,da se konacno vise prevazidje compatibility... Ja licno ovo trenutno dozivljavam kao Sci-Fi ,ali nisam bas u toku sa tim,mozda je i to softverski sada prevazidjeno.