@ cincilator
Vidi kolega, ovdje kad nastanu svađe, pizdarije i kad počne letjet perje nema nikog osim nas admina da smiruje strasti i uvodi reda. Svi se razbježite ko rakova djeca ili prijavljeni čekate i kao u kazalištu čekate šta će dalje da se desi, jer vas očigledno to zabavlja.
I sad kad dođe član poput tebe, koji povremeno dolazi i počne držati "štangu" kontra strani umjesto adminima site-a normalno je da si automatski nepoželjan i da stječeš antipatije od autoriteta.
Ja se ovdje nemam što kome ispričavati, jer se trudim u svakom postu što opširnije objasniti i pojasniti problem i situaciju. Po mogučnosti riješiti ili savjetovati. I da se majmun prijavi na ovaj site, ako se je prijavio kao muzičar ja ću ga uvijek oslovljavati s kolega ili prijatelju, jer se je prijavio kao muzičar. No kad neko pretjera, nemam suviše strpljenja za pametnjakoviće. Reda mora biti. I ti i svi ostali su na ovom site-u gosti. Ako ti se sviđa, misliš surađivati DOBRODOŠAO. Ako ne misliš tako i misliš pilati po svome mimo kućnog reda, preostaje ti samo da se gubiš odavde. Ne samo ti, nego svi neistomišljenici. Kritiku, dobronamjeran savjet prihvačamo, ali upute kako voditi nakon toliko godina svakodnevnog bakčenja sa svakakvim tipovima ovdje ne prihvačamo od nikoga. Budi ovdje svaki dan, preživi kao moderator jedno 10-tak ratova tjedno između usijanih glava, vjeruj mi , i sam češ čupati od bjesa kosu s glave, kad vidiš da se trudiš da napraviš kvalitetan materijal od od ovog site-a a dođe par huligana i fakina i preko noći sve razhebu. I s takvima ratujem.
I na kraju. Ova tema ide u LOCK. Ako ti se ne sviđa odgovor piši mi na private post, i tamo to možemo riješiti muški. Naše prepucavanje i razilaženje u stavovima ne mora ovdje svak da čita, pogotovo ako se to ne tiće muzike.
|