Videti jedan post
Star 10.09.2012, 15:58   #6
sale_band
6. sekretar SKOJa

Registrovan/a dana: 07.07.2011
Downloads: 280
Uploads: 5
Rekao HVALA: 315
Zahvalili mu 123 puta u 117 Postova
sale_band befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Ja imam M3,. odlicna je klavijatura, pozeljno je dodati exbm256 RAM prosirenje jer fabricki 64 mb su malo za bilo koji set koji ces naci za M3, osim ako neces da sredjujes sam sve pa da ti stane na 64mb, sto cisto sumnjam...

Ne ucitava set automatski kao pa2x vec moras svaki put rucno da selektujes.

Dirke na M3 61 nisu klavirske vec polu-otezane i super su, bar meni...

Ja sam moj kupio na slepo bez probavanja jer sam imao dobru cenu na Ebay-u i to nov sa 12 meseci garancije pa sam rizikovao da ga, ako mi se ne svidi, ponovo prodam

U poredjenju sa TRom je daleko profesionalniji instrument ali sve opet zavisi sta i kako ces ti licno raditi sa njim.

Ja ga ne koristim mnogo za zive svirke (mrzi me da nosim) vise mi sluzi za neke kucne zezancije.

Ima odlican sekvencer i zvuk generator, M3 editor program ti omogucava direktnu kontrolu i editovanje direktno sa kompijutera tako da nemoras da se bakces po njegovom ekranu...

Nedavno sam nabavio Radias board za njega i jos eksperimentisem sa tim pa ti o tome nemogu mnogo reci.

Eto, to ti je moje misljenje onako na brzaka a tebi bih (ukoliko si finansijski ogranicen) preporucio da prvo dobro isprobas instrument pa onda da kupujes i da uzmes u obzir cinjenicu da se M3 vise ne proizvodi i da ga najverovatnije neces prodati za iste pare ako ti se ne svidi...

Srecno i kao sto kolega pre mene rece, zaboravi youtube!
sale_band je offline   Reply With Quote