Da dobar eno imam ga parkiranog u garazi. E36 1993 godiste 1800 kubika trosi kao lud 14 l plina na 100 km. Sve je bilo ok 4 godine koliko je kod mene odrzavan redovno dok odjednom nije pocelo svaki mesec nesto da mu fali.

Zadnje sto sam menjao je kompletan auspuh,amortizere i lamelu. Sad neki dan otisao mi mehanizam od sibera.... A o majstorima da ne govorim,kad nesto ode svako prica svoju pricu.
Cale radio genaeralku na Golfu 3 1.9d Posle generalke cim se ugreje i kad ga pogasis nema sanse da se upali. Prvo su rekli da je pumpa,pa posto nije bilo to kod treceg servisa po redu u ns su rekli nije uradjena dobro generalna treba opet. Urade po drugi put i opet isto. Na kraju cale ode podigne kola na dizalicu i ima sta da vidi prvi koji je radio priklestio dizalicom crevo od dovoda goriva odnosno probusio ga odmah dole 20 cm od rezervara i kad se zagreje gorivo postaje redje i povlaci vise vaduha kroz tu rupicu.
Rodjak je vozio Alfu 147 i bio je zadovoljan nije ima nikakvih problema sa njom posto mu je trebao veci auto menjao ga kljuc za kljuc za Pezo 406.
Odluico sam se za Pezo pa kako bude bar ce lakse da se proda ako nista drugo.
Hvala na odgovorima.