Tema: Novi clan
Videti jedan post
Star 13.12.2007, 17:54   #24
cincilator
Drugar foruma

Registrovan/a dana: 05.10.2006
Mjesto: USA
Downloads: 699
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Instrumenti: Roland G1000, Korg Le, XP30
Interesi: Elektronika
cincilator befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard Kreso Kerber

jarane moj lijepi, bice da imas viska energije. mene tesko moze neko naljutit, za to je potrebno vrijeme i 'bezbroj' ponavljanja nekakvog idiotluka sa ociglednom losom ili zlom namjerom...
kod mene lose namjere nije bilo, mozda neupucenosti... malo postovanja sagovornika ne bi ti naskodilo, bez obzira sto moderiras ove stranice, koje bi vec samim tim postale ljepse i smislenije. osim ako ne procjenjujes da odvec ima mazohista...
cemu tvoja ljutnja zbog jedne kratke replike pa ma kakva ona bila? ako ti je motiv da pokazes ko je 'gazda' na ovim stranicama, vjerujem da to moze i suptilnije...
to 'pokazivanje' samo po sebi nije 'izgledno', vec je bahato i za posledicu ima umanjivanje onih koji bi se osim 'kibicovanja' mozda i ukljucili u razgovor. ovako, nejavljajuci se potencijalni diskutanti izbjegavaju neugodne situacije, a ovdje se ipak ne dijele 'dukati'.
ne smatram da sam nesto 'zicao', niti dolazio na ove stranice da bih rekao "DAJ"!
nisam ni ispravljao krive drine, mada sam ih primjecivao, upravo zbog toga da ne uvrijedim nekoga ko je uvjeren da - ZNA bolje i vise. ako je tako - aferim, nisam sujetan po tom pitanju.
i jos ovo da 'recem'...
ovako prijatelju:
nisam 'zicaros' niti 'sicardzija' u zivotu bio, pa tako ni u ovom 'sajber svijetu'!
nisam 'uduvan', bezobrazan, neposten, lazljiv, svadljiv, mada sam zbog 'ciganskog zanata' cesto bio u takvom okruzenju, niti me je "vrijeme pregazilo" kao sto procitah na jednom drugom topiku ... .
bavim se muzikom (sve sam ti rek'o , a internet sve manje koristim jer sam bacio puno vremena na glupe stvari, zbog nepucenosti i naive, pa nisam u mogucnosti da ove stranice cesto posjecujem i time 'pomazem', a nisam ni duzan nikome nista
sve sto napisem je samo stvar dobre volje, iako je ponekad i nazalost, forma vaznija od sadrzaja.
Budi mi pozdravljen kao i ovo veselo drustvo und frohe weinachten
cincilator je offline