Onda bi bilo najbolje nosit laptope sa sobom i dobru zvucnu karticu i raditi preko vst...

Najveca je stvar što Korg štanca mašine k'o Vivid filmove za odrasle, i mi se svađamo koja je (da se ne izrazim ruzno) zenska bolja (u ovom slucaju klavijatura). Imate pa50/60/80 i30 pa500/600/800 pa2xpro/3x micro arranger itd itd... znaci cijena od 400€ pa do 3000€ i birajte, tko ima malo manji budžet uzet će pa50 ili sta ja vec znam, tko hoce malo bolji sound, malo vise opcija na klavijaturi i da mu realnije zvuči, uzet ce pa3x ili pa2xpro ili pa800... Sve su te mašine dobre i nitko od nas ne radi na 20kw razglasa tezge da bi se sad to bas bas bas primjetilo (mislim na sound). Niti jedna ritam masina (ni t2,t3,t4 i pa2 i pa3 i pa800 i jos mnogi kvalitetniji aranzeri) se ne mogu usporedit sa ovim sto tranzit govori instrumentima koji po 20-30GB i vise, a opet se to ne moze usporedit sa zivim bendom kojem nema granica u tim Gigabajtima (kada bi se mjerilo) itd itd itd da ne nabrajam. Ugl. da zaokruzim temu, ponuđene su nam opcije kako da isplatimo,zaradimo svoj novac bilo to sa bendom bilo to sa aranžerom, na nama je da odlučimo... Da ne bi bilo crvenih i žutih kartona, ja više neću pisati dok ne probam i ne uvjerim se kako instrument zvuči... do tada svima želim sve najbolje