Videti jedan post
Star 22.08.2012, 20:12   #22
tonijo
Odomaćeni član

tonijo's Avatar

Registrovan/a dana: 17.04.2008
Mjesto: Slavonija-Hrvatska
Downloads: 1613
Uploads: 65
Rekao HVALA: 430
Zahvalili mu 28 puta u 24 Postova
Instrumenti: Genos2, Yamaha Tyros 5,Korg Krome,Honda TRX 400 4x4, RCF 735 MK IV, RCF 710 MK IV,RCF 905 ASII,KYMCO
Interesi: ATV DRIVE
tonijo befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
tonijo pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Sve mi je to poznato.....za svoje mane se uvijek trazi rjesenje u dodavanju vise efekta i pojacavanju.....doduse trenutno u bendu sam se malo drukcije postavio oko toga pa se malo zaziru ali cim malo ne pratim vokali se dignu na faderu bar 2mm, i onda ako popustis svi lagano krenu jer je sad tise ovo, sada ono i ubrzo ode sve tamo gdje ne treba.....po nekom mom saznanju vokali trebaju bar 20% biti glasniji od svega ali nekad se stvarno pretjera..... lako je dignut kada covjek zna kontrolirati to sto radi a kada ga svako malo moras pogledavati jer je terca preglasna jer grize po mikrofonu kao da mu je zadnji dan u zivotu onda je problem..... za to jednostavno treba imati osjecaja a ako ga nemas onda bar poslusaj kako to rade oni koji znaju i tako nastavi i sam, ali obicno se uvijek iste stvari konstantno ponavljaju...

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

Promijenjeno od tonijo (22.08.2012 u 20:14 sati)
tonijo je offline   Reply With Quote