Citat:
Originalno postovano od yamahapassion
Moze li mi neko reci da li garancija pokriva bas sve kvarove , naravno mislim na fabriku, a ne kvar koji napravi sam korisnik?
|
Aj mi molim te kaži koji su to kvarovi koje napravi sam korisnik?
džaba i tih 2 godine garancije kad ti klavijatura pola vremena umesto na poslu sedi u servisu kao meni. Ja sam imao tu nesreću da nisam imao garanciju, pa sam platio školu 400e. S tim što sam 3 puta slao na popravku i išao tako da su još dodatnih 100-150e otišla, što u uzimanju moje, to u nalaženju i vraćanju instrumenta da "odradim" tezgu dok mi se ne popravi klavijatura.
Ja koliko znam Siniša je u pravu za cenu, i dalje je 250 evra plus ostali troškovi, i nema garancije ako je sami ugradite, dodajte na to troškove servisa, pod uslovom da vam nisu i memorije stradale, a uglavnom se i to dešava..... jer su i one "kvalitetne".
Da ove informacije nisu proverene, niko od nas ovo ne bi smeo da piše na forumu, i nije meni cilj da neko ne kupi pa800 samo zato što će da ima "bolju" klavijaturu od mene, već da se ne za*ebe kao ja i plati školu debelo.
Ajde da i taj novac od popravke ostaje ovde, nego sve ide u Narodnu Republiku Kinu (verovatno 30% njima i 70% gazdama negde po belom svetu za gorivo za jahte i pičice)
Citat:
Originalno postovano od bokivelik
Ram memorija na kompjuteru mi je za pet godine crkla 2 puta tako da je to potrosni deo. Maticne ploce za kompjuter su bezvezne cene a za klavijaturu jos bezveznije nego se serviseri ugradjuju vise nego duplo. 
|
Ram za kompjuter je 10 evra a za pa800 90evra.
A od toliko pokvarenih pa800, i red bi bio da postoji neki primerak koji se nije kvario. Ja u mom okruženju poznajem 2 ponosna vlasnika pa800 koji nisu ništa popravljali. Od možda njih najmanje 20-tak.
Citat:
Originalno postovano od yamahapassion
sunce mu zarko i ja sam hteo pazariti pa800 a sad kad ovo citam.... nemam pojma vise. Pax1 bi uzeo ali nema novi vise da se kupi, a ja zelim iskljucivo novu klavijaturu. Nekako mi u tom cenovnom rangu najvise zapao za oko pa800 ali se bojim da se ne zayebem...
|
veruj da ćeš jeftinije i bolje proći da kupiš neki ekstra očuvan pa1x i da ga i preplatiš do 1300e nego da bukvalno baciš novac na pa800.