Videti jedan post
Star 11.12.2007, 09:59   #29
kreso
Šerif

kreso's Avatar

Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
kreso befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Kao što sam već reko "Svaka roba ima svoga kupca".
Bitan je dojam i utisak kakav je ostavila na tebe. Ako se tebi sviđa brate, kupuj je. Ti češ na njoj svirati i oko nje se mučiti.
Juče sam si dao truda i otišo je vidjeti u Yamahin Music shop. Nisam imao sreće da dobijem u ruke S900 već S700. S900 nisu imali ko za vraga trenutno na lageru. No S700 je nijansu slabija od S900 pa je po tome sudim. S700 je meni čist solidna klavijaturica.Stvarno lijep design, nema šta. Ritmovi karakteristični za Yamahu, boje standard Yamahin spectar. Nisam sad već jako dugo od PSR-2000 imo prilike čut nešto novije boje od Yamahe osim Tyrosa, no on je već viši razred pa možda i griješim s "uhom" no meni je to kako se kaže već "slušano". Osobno pored KORG-a ja je ne bih kupovo. Za taj novac mi nekako kao druga opcija uz KORG bolje leži Rolandov E-50/60 no to su činjenice i moj osobni sud, ai što će mi dva aranžera uopće na stageu.
Možda kad bih je dobio kući na jedno 2-3 tjedna na probu bih malo promjenio mišljenje. No ovako mi je dosta daleko od Tyrosa. Osobno mislim da Yamahi jaakkkooo nedostaje još taj jedan model između S900 i Tyrosa II, kao što je kod KORG-a bio Pa80 između Pa50 i Pa1X Pro.
Ja joj ako bi smo ocjenjivali aranžere od 1-10 dao tek solidnih 6,5 bodova.
kreso je offline   Reply With Quote