Ovako,moj drug je danas pazario PSR S900.Imao sam dosta vremena i iskoristio celo popodne da ga detaljno isprobam

Aranzer je odlican,stvarno je best buy ako se uzme u obzir njegova cena. Sve moguce stilove,boje i pads koje ste uploadovali na sajt sam poskidao ( za psr 9000,psr 3000 itd ).Sve sam to stavio na USB flash i na moju veliku radost psr s900 je sve to direktno citao sa USB-a bez ikakvih problema i bez ikakvih promena.Veoma stabilan i brz OS.Cita pads,voices i styles sa svih klavijatura.Bukvalno sam svaki moguci stil i boju isprobao i nije bilo nikakvih problema.Veoma sam prijatno iznenadjen ovom klavijaturom tako da je svima toplo preporucujem koji zele da pazare novu Yamahu a nemaju dovoljno para za T2.Iskreno,nikada ne bih pazario T2 jer mu je cena naduvana a cak je i skuplji od PA800 (bar ovde u USA)Aranzer poseduje dosta naprednih funkcija,veoma je jednostavan i zanimljiv za upoterbu.Nikada ranije nisam koristio Yamahu i moram da priznam da je ostavila veoma pozitivan utisak na mene bez obzira sto koristim Pa1x pro elite. Verujem da cu dobiti dosta negativnih komentara kada budete ovo procitali..ali budimo realni,ipak je ovo novi aranzer sa cenom od 1000 EUR.