Videti jedan post
Star 10.12.2007, 13:03   #11
Marco7
Stvarno kod kuće

Marco7's Avatar

Registrovan/a dana: 15.11.2005
Mjesto: Novi Pazar
Downloads: 1554
Uploads: 56
Rekao HVALA: 12
Zahvalili mu 158 puta u 125 Postova
Instrumenti: Korg Pa3xPro , Korg Tr . . .
Interesi: muzika
Marco7 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Marco7 pošalji poruku preko MSN messengera Marco7 pošalji poruku preko Yahoo! messengera
Standard ....

Sto se tice mene Korg ima vrhunske ritmove i sound koji je fabrick ponudjeni,to je nivo svetske produkcije ali to za nase trziste izgleda nije interesantno ali je zato korg ostavio svima prostora da srede svoje klavijature kako kome odgovara ponaosob!Ali pazi brale jos jednu stvar to sto Korg ima malo memorije meni uopste ne smeta veruj mi jer sam iskoristio dosta fabrickih semplova i obradio ih sredio onako da zvuce kako ja hocu tako da sad u pa1 x pro od 32 mb memorije imam slobodnih 7 mb ali da napomenem vaznu stavku da imam exb prosirenje od 16 mb gde su bubnjevi!tyros2 je ok klavijatura ali ne moze da pridje sa zvukom Korgu i nece moci jos dugo vremena a sto se Rolanda tice to je sint koji je uvek imao legendaran zvuk ali vec smo svi komentarisali o manama i nedostaacima tako da sve sto bih sad ponavljaao bi bilo suvisno!E moram jos da napomenem jednu klavijaturu koja nije aranzer ali bolji zvuk od bilo koje druge verujte mi to je Yamaha S90Es,ima je moj drugar Andrej Art studio i verujte mi pao sam na dupe kad mi je uporedjivao S90 Es i Korg Extreme,Korg je pao na testu sa zvukom verujte mi,S90 Es nije ni sempler i nema ram,znaci nema ubacivanja semplova ali zato one semplove koje ima fabrice ljudi to je cudo,nisam mogao da verujem usima,e kad Yamaha izbaci aranzer sa takvim zvukom ostavljam Korga i prelazim na Yamahicu