Videti jedan post
Star 31.07.2012, 00:33   #16
Welder
Početnik forumacije!

Registrovan/a dana: 29.07.2012
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Welder ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Ja sam ovde tek par dana tako da vi bolje znate svakako... Imam oko 60 hiljada midija na disku koje bih rado podelio sa onima kojima je potrebno. Ja ih koristim za vadjenje nota iskljucivo, zasto bih se cimao za notne zapise po netu kad mogu iz midija da izvadim sve sto mi je potrebno... Stavise proveravam i stare stvari koje sam znao cisto da utvrdim da li sam ih svirao ispravno.

Svaki software moze da se zloupotrebi. Oni koji su reseni da ga koriste za nesto lose koristice ga u svakom slucaju. Sto se uploada tice kako bi se dobio pristup download sekciji, po meni bi i sami notni zapisi trebalo da budu van zakljucane download sekcije jer se ovako osecam kao da sam usao na forum knjizevnika gde je zabranjeno razmenjivati slova Nakon ulaska procesljao sam stare teme i komentarisao one koje su me zainteresovale, postavio jedno pitanje u novoj... Nakon malo setanja video sam da se svi bune sto "novi korisnici komentarisu stare teme kako bi skupili postove da upadnu u download". Radi se o tome da tema nikada nije zastarela, ja sada tek citam ono sto ste pisali pre godinu ili dve pa se ljutili na nekog ko je nakon 3/4 meseca ostavio komentar, a meni je mozda bas taj komentar koji je stigao van vremenskog roka bio od pomoci. Takodje pri ulasku je normalno da imam najvise tema koje me zainteresuju i koje bih prokomentarisao jer mi je sve novo, sigurno bi ih bilo 30 prvog dana da nisam primetio da se mnogi bune zbog download sekcije.

Registrovao sam se na yu-midi u nadi da cu naci ljude sa kojima mogu da razmenim midi fajlove (cudno kako mi je to palo napamet s' obzirom na ime sajta ) i dosta notnih zapisa kako bih stavio na raspolaganje ono sto ja imam, i upotpunio svoju kolekciju mozda onim sto drugi imaju, razmenjivao misljenja o tehnikama izvodjenja pojedinih delova kompozicija itd (iz nota i midija koje prethodno razmenjujemo podrazumeva se) ...

Nakon par sati sam skontao da ovde midija nema, gotovih notnih zapisa ima, ali da bih im pristupio moram da imam odredjeni broj postova, medjutim ako previse pisem onda rizikujem da ljudi pomisle kako bih samo hteo download (a ako hoces da downloadujes onda maltene imas osecaj da te svi gledaju popreko kao da hoces nesto da ukrades) tako da moram polako...

Ovo pisem jer verujem da oni koji su ovde dugo vremenom zaboravljaju kako izgleda kad korisnik prvi put udje na sajt, i verujem da je cilj vlasnika sajta povecavanje broja korisnika kao i svima sto naravno zavisi najvise od prvog utiska. Iskljucivo pokusavam da posaljem konstruktivnu kritiku na osnovu prvog (najvaznijeg) utiska.

Dakle: MIDI - DA jer kad covek dodje na YU-MIDI ocekuje da nadje MIDI
Welder je offline   Reply With Quote