I da i ne....

Kao sto kolega @romario rece, nastace prava pobuna na forumu sa porukama tipa: ""jel imas ovaj midi fajl", "zasto nemogu da downloadujem midi fajl", razne molbe za njihovo downloadovanje, na pp porukama uploaderu koji je upladovao fajl koji tom liku treba, a nema download tipa "posalji mi molim te taj i taj midi fajl na taj i taj email", bla bla"....Bice preopterecen server....A i morace da se otvara nova tema koja ce se zvati MIDI fajlovi u kome ce nesmetano svi koga to interesuje pisati sve vezano za MIDI fajlove i traziti iste....Ako se bude otvorila takva tema, mislim da za godinu dana otprilike, broj postova i tema ima da bude veci nego ceo podforum "aranzeri" koji cine Korg, Roland, Yamaha i svi ostali....Sad, tu je dobru ideju dao @Sale_band da se pre svakog uploada MIDI fajla, fajl preslusa i odluci da li zadovoljava kriterijume YU-MIDI foruma....Naravno, ako se uvedu MIDI fajlovi i da sam ja "moderator", uveo bi pravilo da se, "lupam" minimum 5-10 MIDI fajla uploaduju u jednom "pakovanju-folderu", kako bi upload bio uspesan....Evo zasto, po mom misljenju....Dodje pocetnik forumacije....Prenese mu neko da trebas biti redovni uploader sajta i imas download, bla bla....Ovaj se mozda pogodi da ima dosta bliske veze sa midi fajlovima, i za svaki MIDI fajl otvara poseban upload....Pa on bi onda za 1 dan imao vise uploada, nego neko sto je na ovom forumu godinama....I da se nadje neko resenje za ovako nesto, administracija ce biti pretrpana fajlovima, da nece moci da dise, i koliko znam svaki forum ima limit koliko ima mesta za upload stvari....Tako da bi to isto bio problem....Morali bi da se brisu neke stvari,....Ovo je sve moje misljenje, i smatram da imam pravo da ga iznesem....Pozdrav i sve najbolje