Videti jedan post
Star 09.12.2007, 22:44   #7
RadeKOKI
Ovaj baš voli da kuca

RadeKOKI's Avatar

Registrovan/a dana: 18.04.2007
Mjesto: Tamo i ovamo
Godina: 44
Downloads: 523
Uploads: 5
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 13 puta u 13 Postova
Instrumenti: Imam svasta
Interesi: Interesovanje za "tete" sa velikim sisama :D
RadeKOKI befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

ne ja kazem narode to su stvari ukusa, mada slusao sam dosta sprava po recima tih vlasnika "brate izvukao sam maximum" mada je za mene rec maximum relativna stvar a meni se licno ne svidja il brzinski sud ovo valja ovo ne, ja recimo kad kupujem spravu bar iz nekog mog ugla prvo pogledam u toj ceni sta se nudi, skinem demo snimke, slike u sto vecoj rezoluciji zasto ? pa da mogu lepse da pogledam sint izbliza sto se tice komandi preglednosti ...od prilike kako bi izgledao brz rad ne njoj sto lakse bez nekih trzavica na svirci i na kraju korisnicke knjige i prelistavam i na osnovu toga vagam i donosim uzi izbor sta cu i kako cu, e kad sam to resio probam uzivo dve odabrane sprave i konacno secem i kazem to ! Mada drugari ako cemo realno bez ljutnje Roland ima najjacu ritam sekciju pa posle dolaze yamaha pa korg mada ima i boljih od korgove ritam sekcije nego gledm nase trziste pa ga stavljam na trece mesto, strategije proizvodjaca su razlicite a stvar ukusa su opet druga stvar, recimo svi znamo da KORG-om drma Yamaha oni rade kako to yamahasi diktiraju a cilj te dve kompanije je normalno da preuzmu primat sto su i uspeli, a Roland ima drugu taktiku imamo dovoljno realan sound dobro poznat mastan aranzer i nema filozofije ti kupujes aranzer i cao a ako hoces solo to je vec tvoj izbor oces korg, roland .... nebitno dok korg i yamaha koliko se meni za sad cini seku granu na kojoj sede zasto previse su istrcali unapred sa svojim modelima ogromni sempleri, perverzije raznorazne i sta sad ? Yamaha nema top model za sledecu godinu sigurno ostaje na T2 korg ima pa2x prepakovan i nasminkan pa800 .... i gde smo sad ? Opet mislim da roland ima prostora sad za nesto novo sto ce sigurno biti zanimljivije nago kod ova dva proizvodjaca...tako da... PS. malo se rasirila tema dalje al boze tu smo da bi raspravljali pozdrav !

Promijenjeno od RadeKOKI (09.12.2007 u 22:49 sati)
RadeKOKI je offline   Reply With Quote