Tema: zalostno
Videti jedan post
Star 04.10.2005, 15:23   #8
Versy
Gost

Downloads:
Uploads:
Standard

@VANE - Svaka ti čast i potpuno si u pravu. Čak što više ti si napisao u veoma blažoj formi, a situacija je mnogo, mnogo gora.
Pre svega - nema nikakvih profesionalnih udruženja koji bi poveli red o celokupnom nastalom haosu!
Sve je grupisano po kojekakvim "družinama", koji mlate pare na sve drugo, samo ne ne novu i kvalitetnu muziku...
Jednostavno rečeno - "nema zabavne muzike", "nema narodne muzike" - nema ništa na tom polju!
Zna se u Skoplju ko je glavni za jedno, ko za ono drugo, ko svuda svira harmoniku, kao da nema drugih instrumentalista, pa i mnogo boljih u svim pogledima, itd.itd.....
Sramota je kada se na kojekakvim lokalnim televizijama pojave neke "jadne duše", obično iz provincije, cele iskarikirane, kao da su iz DOOM-3 izašle, a sluh i ostale "propratne stvari" koje bi pevač trebao da zna - to "dotičnim menadzerima" uopšte nije bitno!
Bitne su neke druge stvari..........
Progura se ponekada i nešto kvalitetno, ali to odmah "ispari"!
A za tezge - to je priča za sebe.
Ide sve po tezgama, vežinom FAJLAŠI i namerno kažem tako - ne da bih uvredio nekoga ovde na Forumu, nego da bih mu i ja ukazao da ako hoće da svira i da bude muzičar - TREBA DA VEŽBA SATIMA PRAVO SVIRANJE.
Još strašnije je što se takvi povežu sa "velikim novopečenim kafandzijama", a onda idu da "PUŠTAJU MUZIKU" ZA "ČORBU, PUNO ALKOHOLA I BAKŠIŠA, ali - ako ga bude, ako ne....zdravlje".
Pa ne samo Vane, nego i ja sam ovo napisao u puno "blažoj" formi, tek toliko da znaju ljudi.......

@VLADICE - i ti si potpuno u pravu, ali ne zaboravi da su se tu opet ispomešali "biznisi" i prosto se i ne zna ko i šta - kome prodaje, "krade" i sve ostalo...
A marketing i medijumi su opasna stvar.
Ako narodu makar i silom forsiraš nešto - primiće on to, makar potsvesno.....
  Reply With Quote