Videti jedan post
Star 17.07.2012, 09:59   #9
danijel011
Ovaj baš voli da kuca

danijel011's Avatar

Registrovan/a dana: 29.08.2009
Mjesto: Beograd
Godina: 42
Downloads: 514
Uploads: 25
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 76 puta u 69 Postova
Instrumenti: Yamaha PSR s700
danijel011 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
danijel011 pošalji poruku preko MSN messengera danijel011 pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

iPhone ljudi definitivno ili obožavaju ili ne podnose, nema sredine Ja bih se u ovoj "dilemi" ipak odlučio za s3, hardverski je neuporedivo bolji (iako se to za sada ne oseća u radu, ali za koji mesec kada se pojave prvi kvalitetni AOSP romovi...) ekran veći za više od 1' u HD rezoluciji, duplo više RAM, 4x brži procesor, neuporedivo bolja kamera, slot za micro SD... A još neke bitne stvari koje vuku na Android su: podrška za Adobe Flash, Google Sync, Mass storage, prilagodljivost samog sistema (i vizuelna i funkcionalna) željama korisnika...
Mnogi kude Samsung zbog kvaliteta izrade, mada ja kao korisnik i ne vidim neki razlog za to. Imam Galaxy S2 već godinu dana i nemam apsolutno ni jednu ogrebotinu na njemu, iako ga nikada u futrolu nisam stavio, za razliku od HTC-a koji je više vremena proveo u servisu nego kod mene.
Apple tek treba da odgovori novim modelom na ove iz Google tabora, 4s tu nema čime da se brani, osim cenom
danijel011 je offline   Reply With Quote