Ljudi samo bez svadje i prepirke

please ! nego da se vratimo na taj X50 malo sam cackao po netu tj. googlao i pronasao sam dosta interesantnih linkova o ovoj spravici kao prvo KORG nece izbaciti neki model tek tako eto sutnuli smo nesto da se pojavi novo na trzistu, taj malisan kako bih ga ja nazvao je sasvim ok spravica za te pare to je klasa sa yamahom MM6 to je taj rang oko 600e mislim za nove sprave i ko nema neke velike prohteve tipa semplovi i ta cuda ovo malo stvorenje sasvim zadovoljava kriterijume, ima ista podesavanja kao i triton le, tr samo je druga kutija i nema sempler play back, po meni je to naslednik kao sto je receno KORG-a X5-X5D a ima njih koji i dan danas koriste x5 i nemaju potrebu za nekom zamenom ja sam licno imao 3 komada i radili su posao super svoje vremeno mada bi i danas ako naidjem da je dobar kupio jedan jer danas za nas koji tezgarimo su potrebme kompaktne sprave, male, lake i brze za rad a ko ima dx11 i ovaj x50 zavrsava ljudi verujte puno posla kao solista u bendu a normalno ko zna da joj sredi farbe, karakteristike su joj odlicne cak i mene interesuje za tezgice ovako mala i lagana sprava ne volim da robujem nekim teskim instrumentima pogotovo kad ima da se tegli a iste pare zaradjujemo i sa skupim i sa jeftinijim spravicama. ps mozda gresim ali je ovo neko moje licno misljenje i neki moj licni stav o solo klavijaturama. pozzzzz za sve forumase !