Videti jedan post
Star 07.12.2007, 13:18   #42
igorpan
Gost

Downloads:
Uploads:
Standard

Sad su mi se stvari malo razbistrile. Na prvoj strani sam onako, konfuzno objasnio da ne sviram u bendu, ali komponujem i postoji velika mogucnost da cemo da napravimo neki bendic.
Bash sad gledam ove klavijature koje ste mi predlozili. Ja sam inace ovakav (trazim nesto sto mnogo moze, za malo para ).
Dakle, svirao bih rock, ali ne znachi da mi nekad ne padne na pamet malo jazza ili nesto disko, samo mi za narodnjake nista nije potrebno.
Mislim da mi je potreban aranzer da bih mogao da cujem barem otprilike kako neshto zvuchi pre nego sto to i pokusam da izvedem sa drustvom, i da napravim neke ispravke, prepravke i tako to. Takodje, koliko sam ukapirao workstationi nemaju ritmove, a to mi je potrebno. Za pocetak, ovo bi bilo samo za kucnu upotrebu, nikakav stage nastup i to, ali kao sto rekoh, bilo bi lepo kad ne bih morao za 3 meseca da kupujem novu klavijaturu ako bismo uspeli da se ubacimo na neku svirku.
Imam na kompu Cubase koji kazu da moze da pomogne kada klavijatura nema neke funkcije, ali bih voleo kada ne bih morao da ih vezujem i patim se i na jednom, i na drugom.
Ne bih da kupujem nishta polovno, vec samo novo, ali ove kombinacije koje mi je kreso predlozio zanimljivo izgledaju pa cu da vidim.

Poenta je, uglavnom, da ne bih zeleo da kupim neku klavijaturu za koju cu za mesec dana saznati da sam bacio pare i da sam se zeznuo.
  Reply With Quote