Joj care, da mi je jednom s tobom malo onako iz zahebancije zasvirat tu kod ovih mojij "cugera". Ma trebo bi nam traktor i prikolica da odvezemo sve pare koje bi pokupili.
Matere mi, al stvarno ... koliko stara dobra pjesma zna napravit štimung i dič raju na noge. Pa fajlaši nemaju na keksi nitko stare dobre legendarne pjesme od Tozovca, Rokvića, Tome, Cuneta, Bogdana, Safeta, Nazifa (Dvije rane moj jarane) ...

. Jebeš turbofolk ! Osim par hitova možeš im pilat do prekosutra, niko neče ni trepnut. Klinčudija đuska, ali nema love. Ali kad dođeš kod starog šljakera, izmučenog poslije posla, pa ga vidiš zamišljenog na šanku uz hladno pivo i ljutu .. Pa uzmeš harmoniku i zasviraš mu neku srcedrapajuću .. Ma nema tog fajla nit aranžera. Suze mu samo poteku, odmah se na harmonici stvori 100 €, poteće pjesma u sav glas, iz birtije se ori sve u 16, a oko teba za čas 20-tak ljudi. I do ujuto lom.
To je onaj draž koji mi ne dopušta da još odem u penziju, makar se svake godine kunem i ocu bogu i vragu i čemu već ne daj je bilo dosta.