Videti jedan post
Star 07.12.2007, 12:51   #36
BasariStudios
Zavisnik od foruma

BasariStudios's Avatar

Registrovan/a dana: 12.05.2006
Mjesto: NYC
Godina: 49
Downloads: 45
Uploads: 0
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 77 puta u 30 Postova
Instrumenti: ARP 2600!
Interesi: Muzika
BasariStudios befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
BasariStudios pošalji poruku preko AIM messengera BasariStudios pošalji poruku preko MSN messengera BasariStudios pošalji poruku preko Yahoo! messengera
Standard

Fajlasi Fajlasi al mislim da muzika ne umire. Sinoc sam otisao u jedan crnogorski
resotran ovde i svira jedan albanac, LE i PA50 a peva jedna rumunka Kristina,
svaka joj cast, peva srpski, ciganski, turski i albanski. Pa hajd kaze on zasviraj malo.
Pa odsvirao ja onako samo instrumentale, nje ona pevala. Prodje neko vreme i neki
me naterase da zapevam. Al samo sam uzeo microfon u sred restoran, njega sam pustio
da svira...pa sam poceo neke stare pesme, turske a i makedonsko-jugoslovenske, nije
mogao da prati a meni se nije nit sviralo pa rastegnem ti ja onako samo microfon i eho
bez muzike, samo drzio neke STRINGS on jer nije imao ritmove.
Sad, bacili su na mene neka 600$ za pola sata (naravno ja nisam nista uzeo) al posle
toga sam kontao, jebote fajlasi, koliko fajlasa i aranzera da ima opet kad stvarno
RAZVALIS MUZIKU cistu prirodno opet je tu stara krv...na aranzer nije dobio ni 200$
citavu noc a ja sam bez muzike pevao pa odletilo je600$. Sad tu je druga prica, trebas
znati ljudima da drnes zivac...al doce kraj i fajlasima, nece muzika tako lako umreti.
BasariStudios je offline   Reply With Quote