Videti jedan post
Star 01.07.2012, 13:50   #30
milos511
Drugar foruma

Registrovan/a dana: 15.12.2011
Mjesto: Beograd(Sremcica)
Godina: 34
Downloads: 16
Uploads: 0
Rekao HVALA: 17
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: Gitara
milos511 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

@tranzit Kolega, ako mogu tako da kazem, slazem e sa 99 posto stvari koje su iznete u predhodnom postu! Sto se level-a tice jeste malo jaci, promeni se ritam promeni se boja, malo nepaznje i eto... Sto se tice stereo snimanja u principu mi sviramo vecinu stvari u mono rezimu jer nam se cesto desava da na svirkama jedna kutije bude kod nas a druga na drugom kraju prostorije pa imamo da kazem bolju kontrolu jer isto izlazi na obe kutije, a i iz procesora i iz klavijature ide mono kabal... Za sad je tako a za dalje cemo videti, mada ste me stavili u razmisljanje... sto se tice trilera i specijalno onog "kola" koje sam postavio, to je svirao moj drugar koji inace svira harmoniku i kako on kaze ne izlazi mu lepo triler na klavijaturi, valjda je navikao na bolje dirke na harmonici... Ja na svim snimcima sviram samo gitaru i u poslednje vreme pokusavam malo da se bavim pevanjem terce. Naravno svaki komentar svih mojih "saradnika" u svirci je uvek dobrodosao! Pozdrav svim kolegama i hvala na komentarima!!!
milos511 je offline   Reply With Quote