Hvala na odgovorima..Ma to sam sam napravio ritam bezveze isprobavao,a i te forspile nisam slusao ima 20 godina nego po sjecanju od prije kad sam slusao samo Sabana,jer je bio moj idol kako ono kazu jos od malih nogu sam ga volio da slusam.
@Vuni druze na sta mislis kad kazes da ubacim malo jos instrumenata i kakav 5/6?Jel mislis u ritam ili sta?Ja sam to nabrzinu odsvirao kasno navece jer sam htio da probam kako ce zvucat harmonika kad snimam studijskim mikrofonom,pa mi se ucinilo fino i reko da postavim pa da iskusniji kazu valjal cemu.
A sta da kazem za posao!Isto kao i uvijek valja radit nema zahebancije...Sto se posla tice nije fizicki bog zna koliko tesko,ali je odgovoran posao i treba puno misliti i znati,a ja sad kako starim sve manje i manje kapiram i brzo zaboravim ono sto mi pokazu

Nadam se da nece biti tako za jedno 2 mjeseca dok se ne uhodam..Tek je samo 10 dana od kako radim jbg, nikad nisam radio u medicini pa trebam naucit puno nepoznatih stvari u vezi tog posla to je to...Za sada su zadovoljini cuo sam heheh..Pozz