da u pravu si, precenili su je u poslednje vreme samo zbog onog seta na z slovo, i lupova..... a još nešto vezano za tu klavijature, memorije za nju je jako teško naći, i ako ih nađete ne pita se za cenu, koja je ionako nenormalno skupa, pa vam dođe kad sve saberete neisplativo. WK8 i ostale srodne klavijature su bile na realnoj vrednosti pre nego što su počeli sad da ubacuju lupove u njega i sad duplirali cenu.
Ja sam imao pre 2 godine 2 komada, jedan jedva prodao za 300 a drugi za 350e nekim kllincima..... mada tad nisu bile aktuelne, ali mislim da ne vrede više od 500e pa nek imaju max memorije.
Znam koliko koštaju u inostranstvu, ko ne veruje nek pogleda neke oglase po Evropi, i ako vam je merak baš na njoj da svirate, skoro svako od vas ima nekog u EU pa nek vam donese, stvarno je zahvalna spravica za zezanje a i bogami za neke manje tezge.
Ja sam imao taj gem i kad se pojavio, ali nije se dugo zadržao jer mi nije bio zgodan za editovanje solo farbi, trebao bi još jedan synth pored njega....
realno, wk8 vredi 500e sa memorijama, bez njih ne uzimajte, pa da prevrnete sve ne možete ih naći nigde.
|
Citat:
Originalno postovano od tranzit
Sinovac, da tebi neko toliko puta gurne i izvadi i ti bi prozujao.
|
Citat:
Originalno postovano od caka012
Najgore je kad sviras akusticnu svirku, a neki gost donese daire. Pravilo je da je zelja za dairama medju gostima obavezno obrnuto proporcionalna smislu za ritam i da se za pomenuti instrument ceo boziji dan otimaju samo oni koji nemaju veze sa ritmom.
|
|