Citat:
Originalno postovano od GALA
Elvis prijatelju nemoj spominjat neke stvari kao:Tuđi setovi pa se hvali!!.Ja imam svoj set koji sam pravio od nule. Imas moje snimke u Demo mp3 pa poslusaj dal si cuo to jos kod koga od nas obicni smrtnika. To je Triton Le na snimci, a kad bude X50 radio ko Le ,onda cu kupit opet X50. Triton le je bolji. nemoj spominjat koliko si imao klavijatura jer moj broj premasuje jos uvijek puno vise od tvog.Osobno programiram klavijature i dobro znam sta koja i koliko daje. Treba covijeka savijetovati da ima i drugi stvari mozda nezna,Nema veze sto je on pitao kakav je X50,Treba mu reci sta je bolje za te pare, jer covijek nije upucen.Ljude treba gurat naprijed,a ne vracat nazad taj X50 realno gledano nevrijedi vise 350 eura.Svaki pravi muzicar si nemoze dopustiti da svira na tako nesto, povukao si me za jezik kad smo vec kod toga
|
auuu pa to je to sta sam pokusao da dokazem,,i znao sam da ce biti napaljenih i da odmah ispadne svadja......
nemoj spominjat koliko si imao klavijatura jer moj broj premasuje jos uvijek puno vise od tvog
auuuuuuuuuuuuuuuuu gala pa to je samo jedan broj sto su jos kod mene,,a moj broj godina premasuje tvoje komplet pa cak i sa kljavama ujedno + sve te tvoje kljave...,,,te kljave cuvam i stitim,,,---i drzim samo za sebe,,a i jos ih dalje trazim.sta mi fali,,
Ljude treba gurat naprijed,a ne vracat nazad taj X50 realno gledano nevrijedi vise 350 eura
,,jos jednom auuuuu,vracat nazad ,hahahahha,a taj x50 je 2 modela iza le-a...hahha.....dobar si...
Svaki pravi muzicar si nemoze dopustiti da svira na tako nesto,350 eura....
pa ti to znaci pravi muzicar...posjedujes le-a hahhahaha..auuuu majkooooo..pa ima ljudi ,a zna se koji su ,,jos sviraju na rolandovim E serijama recimo e-15..i zvuce odlicno,,,
hehe..znaci sto modernije to bolje zvucis,.,hmmm,,u pravu si,...
ali eto vidis odosmo opet od teme kao sto sam na pocetku napomenuo.no nema veze cu da navratim jednom u vukovar ili vinkovce sad sam zaboravio gdje si,sa svojim makedoncima iz zagreba,samo sa t3 i sa x3 + i3 pa da cujemo te novitete,,,
Ipak veliki pozdrav za tebe gala.....i cekam samo da nedim baci nesto na ovo i napustam forum odmah....hehe..