Vredan član društva
Registrovan/a dana: 14.03.2005
Mjesto: switzerland
Godina: 45
Downloads: 861
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: pa800-cz1000,cz230s,cz5000,cz3000,cz101,-roland alfajuno2,korg prophecy,yamaha dx9..roland xp50...
Interesi: glavni hobi,heineken i rubin vinjak,,pa onda:karlovacko,lasko,tuzlansko i jelenko obavezno..
|
pozdrav .....
ova tema za x-50 ima vec dugo,pretrazi malo,ja sam prvi postavio pitanje za ovu kljavu,..jer sam je i prvi uzeo...kao prvo da kazem,bilo sta da se ovdje pita za bilo koju kljavu odmah sa strane dolaze komentari:kupi ovu bolja je ova,dodaj jos nekih 200-300 eura kupi si to,mogo si ovo mogo si ono,i odmah neka uporedjivanja koja nisu potrebna.....haha..sve ovako zavrsaje..pa dobro majku mu dokle ovako vise..?????????
ako covjek pita za mercedesa,zasto se bmw predlaze..ili obrnuto..
ovaj x50 je odlicna ,,ama odlicna kljava,,od mojih 17 kljava uvijek slepam pa800 i x50...
najjednostavnije je ubaciti tudji set i svirati sa njime i faliti se kako je dobar le ima opasne semplove ima ovo ima ono a u sustini se o njemu toliko i ne zna,kao recimo ta cuvena dx11,svi imaju 99% iste boje na njoj.a mnogi nemaju pojma da jos tih boja ima 99% sto nisu nikada culi na vidjeli na njoj,,na mojoj dx11 ima mozda 7-8 poznatih boja ostalo je svima ne poznato...ako svi imaju le pa zar svi da ga imaju i svi isto da sviraju,hm,,,sve su kljave dobre ,,ali ali ,,samo moras znati da je sredis..to je to sto jebe nase koke a pjetao nije...
i ponavljam opet taj x50 je bolji od le-a..ko se razumije u kljave je svjestan toga......do jucer je se sviralo bez semplova i kojeg cega a danas se kao da ne moze,,auu majko moja.pa taj sempl nije ni blizu originala--
..i jos nesto,kupiti klavijaturu a ne znati o njoj nista to ti je kao da se zenis a ne znas sta dovodis u kucu...
pozdrav svima..elvis...
|