Videti jedan post
Star 05.06.2012, 21:53   #2334
zeljko
Banovan!

Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
zeljko befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Aaaaaaa o filmu se radi heheh pogledacu svakako ovaj film..Hvala vam puno na cestitkama i zeljama koje ste mi uputili u vezi ovog posla,a sad je na meni kako cu pocet ponovo sa radom nakon tolike velike pauze od kako nisam nista puno radno vrijeme radio..Ja samo znam da imam jos vremena treba jos izdrzati 30 godina rada do penzije,a vec imam oko 14-stak godina radnog staza,tako da dobro su mi dosle ove dvije pauze jednom davno od 2 godine i ovih zadnjih 5 godina...Sad se nadam dacu raditi malo duze ako bude sve kako treba islo.Sa moje strane ne vidim problem,ali nikad se nezna.

Znam samo da sam do sada izmjenjao jedno 10 firmi najmanje i nema sta nisam radio od pekara do autoindustrije i cak jednom godinu dana radio u firmi gdje se proizvode kamioni MANJbt tu je bila platetina dobra,ali sam zato prebacivao rukama tu godinu svaki dan 12 tona onih dijelova za kamione heheh..Najvise mi je ostao jedan dio u sjecanju koji sluzi za drzanje motora koji je od gusa oko 30-ak kila,a ja trebam da citav dan ih kacam na kuke i tako pomocu trake saljem na lakiranje,a poslije opet skidaj kad se vrate a nonstop pici jedna za drugom na svakoj po 12 komadaMozes samo zamislit da sam navecer kad spavam sanjao da i dalje radim,a sutra treba opet ustat na posaoOvo ce sada biti banja za mene ovaj novi posao,samo jedino plata mala ali jbg bolje sacuvat zdravlje nego raditi ko blesav za vise para...Pozz

Promijenjeno od zeljko (05.06.2012 u 21:58 sati)
zeljko je offline   Reply With Quote