Evo konacno i ja da nadjem malo vremena da poslusam Verse u radnji kod nasih prijatelja u Artistu BG-kolega me je zamolio da ih cujem i prenesem mu zapazanja-a ona su jednostavna-dopalo mi se.Satelit sa 12" mi cistije radi i iznenadjujuce dosta basa ima-15" ima malo manje preciznu zvucnu sliku ali mozda je to do nekog preseta-nismo proveravali koji je-bas 18" radi odlicno-precizno i jako-dobar damping pa nema nepotrebnog"muljanja"-sa 12" odlicna kombinacija.Interesantno je i to da je fabrika vodila racuna o 2 nama bitne stvari(a mnogi proizvodjaci je zaboravljaju)-rucke na kutiji osim estetike imaju i dobar polozaj za nosenje i premestanje kutija kada su u monitorskom polozaju(i postavljene su gumene stope da se negrebe kutija kada je na podu u bocnom polozaju)i kabal koji se dobija uz kutije(multicore-struja i signal zajedno)-a tu je i disc sa editorskim softvare-om-ali pre svega dosta linearan i (sto bi se reklo)cist ton i odlican odnos bas-mid-hi na malim snagama-po meni bitan faktor za nas sve.....