Videti jedan post
Star 30.05.2012, 02:15   #5
milos511
Drugar foruma

Registrovan/a dana: 15.12.2011
Mjesto: Beograd(Sremcica)
Godina: 33
Downloads: 16
Uploads: 0
Rekao HVALA: 17
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: Gitara
milos511 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

pa pazi ovako jedino dobro sto mogu da kazem je da zavrsava posao, mada sam sto se toga tice poprilicno neiskusan... pored nje radio sam samo na dinakord powermate 2 i yamaha sc512 i mogu da kazem da je sa dinakordom glupo porediti a zvuci mi lepse od yamahe (mozda zato sto sam na gigrac navikao). u principu 2x500 na 4ohm (tako pise), sedmostepeni eq odvojeno za monitore i main, 4 mikrofonska kanala sa nekim cudom (phantom 48v) koje nikada nisam koristio ali mislim da je to za kondenzatorske mikrofone, + 4 stereo kanala. Na svakom kanalu 3 nivoa eq, pan/balans,fx- za jacinu efekta na svakom kanalu, gain mine, gain monitor... Kod nas funkcionise bez do ovoga vecih problema vec 3-4 godine, a dobra stvar je sto se pri pregrevanju samo ugasi dok se ne ohladi, mada nam se preegrejala samo jednom i to u krajnjeextremnim uslovima... E da... Glavna mana po mom misljenju, nema duple efekte, tj nemogu se kombinovati 2 efekta... to je sto je...
Dodato:
http://www.soundcraft.com/products/product.aspx?pid=129

Promijenjeno od milos511 (30.05.2012 u 02:19 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
milos511 je offline   Reply With Quote
Sledeći član vam se zahvalio milos511 za ovaj koristan post:
VUNIMRAV (30.05.2012)