Videti jedan post
Star 29.05.2012, 02:27   #1
milos511
Drugar foruma

Registrovan/a dana: 15.12.2011
Mjesto: Beograd(Sremcica)
Godina: 33
Downloads: 16
Uploads: 0
Rekao HVALA: 17
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: Gitara
milos511 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard gigrack 1000 problem

U pitanju je dakle Soundcraft Gigrack 1000st, i prica tece ovako:
Pre oko mesec dana sam je otvorio i izvadio vecu kolicinu prasine i kojekakvih cudesa iz nje, nakon cega se osetilo znatno olaksanje u njenom radu (po zvuku kulera i grejanju, sada je hladna kao led i posle 4 sata dobrog opterecenja sto ranije nije bio slucaj). Mikseta inace radi svakodnevno, mada je ranije znala da odstoji po nedelju dana i posle toga sve radi normalno. medjutim posle pauze od 5 dana koliko sam odsustvovao od kuce, pocela je da mi pravi problem. kada sam je upalio nije bilo zvuka, sve radi samo kao da je dugme stand by/mute idalje pritisnuto... Pokusao sam da je ugasim i ponovo upalim, naravno sacekao sam neko vreme izmedju gasenja i paljenja, desilo se ono sto me jos vise uplasilo, posle onog perioda kada pri paljenju kuleri imaju najvecu brzinu, dakle kada bi trebali da se vrate u normalan rad, cela mikseta je izgubila struju. sledece paljenje je proradila ali se javljalo izvesno "kasnjenje" tj posle ukljucivanja ulaznih kanala na dugme standby/mute zvuk je dolazio postepeno a ne odjednom kao sto je to obicno slucaj... Protekla tri dana radi sasvim normalno, ali me ipak kopka koliko je sigurna, i dali mozda treba da ide kod majstora da se nebi prouzrokovao veci kvar, mada sad izgleda sve sasvim normalno...
milos511 je offline   Reply With Quote