@yamahapassion, mogu se ja mislim svi stylovi preraditi ili se preko njih mogu ubaciti svoji sopstveni.
@Alexva,U svakom slucaju je pa50 bolji od pomenute yamahe, osim u kvalitetu izrade (dirke lose i klimave). Preporucio bih ti da prelistas uputstva onih klavijatura koje ti se cine interesantnim i dopadljivim, iz njih mozes videti koja su im ogranicenja. Ako znas malo oko sredjivanja boja i ritmova, (recimo ja nisam znao nista dok nisam kupio svoj instrument) pitaj nekog prijatelja da ti malo pojasni na sta da obratis paznju i sta je bitno. Sam zvuk je stvar ukusa i licna stvar....
I jos nesto... ako ti nije problem da das malo vise preko gore pomenute sume, uzmi u obzir i rolandovu novu klavijaturu BK - 5. Slusao sam je u jednoj prodavnici u Nisu... i dopada mi se... Naravno pogledaj i Korg pa500 na koji ti je ukazao kolega Nesaband...
Ja sam birao izmedju rolanda GW-8 i korga pa50 i izabrao korga samo iz razloga sto sam bio ogranicen sa lovom... ali meni licno je GW-8 bolja masina... A ovaj bk - 5 je novija sprava i u najgorem slucaju je dobra kao i sam GW - 8. Bk-5 donosi neke nove mogucnosti, ali to ostavljam tebi da istrazis....
Pozdrav svima... i srecno....