Videti jedan post
Star 27.05.2012, 00:05   #6
Alexva
Početnik forumacije!

Registrovan/a dana: 26.05.2012
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Alexva ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Citat:
Originalno postovano od yamahapassion Pokaži Post
Ako hoces negde i da zasviras zaboravi tu yamahu, to je bas entry level klavijatura za teske pocetnike i za vezbu, i nema sanse da odradis neko manje slavlje... mislim ima sanse, ali jbg... koliko para toliko muzike. Moja preporuka (iako sam sviram yamahu) je onda ipak korg pa50sd, posto je mnogo ozbiljnija sprava sa mnogo sirim opcijama za programiranje, a takodje ima i dosta gotovog materijala za nju, tako da neces pogresiti tu ni sto se tice kucnog sviranja a ni sviranja u drustvu takodje. Da u obzir uzimas i polovne klavijatura za te pare moze mnogo vise da se kalkulise ali ovako uzmi korga i ne sekiraj se.

p.s.: Pobogu, kakav posao ti to radis pa da ti je zabranjeno da sviras? da nisi neki politicar
Radim kao forenzičar i šefovi su mi zabranili da sviram kao naručiće neki krimos pesmu a ja ću da uzmem pare od njega da mu odsviram a oni ti isti šefovi i kolege mogu da ćopaju pare po nameštenim fudbalskim turnirima i po kafićima kao obezbeđenje to nije zabranjeno i ne upada građanima u oči!eto muzika i još neke stvari mi dobro dođu da očistim i misli i dušu od takvih stvari.Hvala druže puno na pomoći znam da bi se dosta ljudi složilo sa tobom moraću i ja da presečem mada i dalje tvrdim da mi korg zvuči apsolutno šuplje ni boje mi nisu nešto ni kad se srede pogledao sam brdo snimaka ma ona 550-ka udara lepo i ima lepe boje ali pošto su ovde ljudi koji imaju mnogo više iskustva i znanja nego ja a oni kažu korg onda je korg .
Alexva je offline   Reply With Quote