Citat:
Originalno postovano od nesaband
posto vidim da si upoznat sa svim jeftinijim klavijaturama glupo je da se jos jedna tema zavrti i da kolege pocnu da se svadjaju sta je bolje a sta gore a da ti na kraju odlucis da kupis ono sto si naumio.
Ako si pratio teme na forumu gde se diskutovalo na slicne teme onda si upoznat sa tim stvarima.
Ja ti predlazem da kupis sta ti zelis i sta tebi najvise odgovara.
|
Pre nego što sam i postavio ovo pitanje izvrteo sam bar jedno 1000 snimaka sa yuotuba-a tražio savet od četvorice drugova od čega jedan svira sa Željkom Vasićem, drugi je bivši klavijaturista Saše Matića, treći je radio sa Majom Marijanom, a četvrti svira ambasadorima po BG-u sve Valjevci i momci za primer veruj mi da su mi rekli isto što i ti

samo ja nema šanse da se odlučim nije baš da se razumem nešto u tehniku ove vrste npr. yamaha PSR-S550 E ili Korg P50 SD?skoro indentične cene ali mi yamaha zvuči nekako lepše i kao da mi ritam mašina radi bolje nego na Korgu ili su to samo u pitanju zvučnici ali je pitanje šta sve može da se uradi sa jednom a šta sa drugom klavijaturom?šta ako sutra odlučim da negde malo i zasviram ( mada su mi rekli da mi je to zabranjeno zbog posla možeš misliti ).Zato sam i postavio pitanje i zato sam i rezervisan da se ne bih z.Klavijature bih isključivo kupio nove ne volim polovnu tehniku izdvojio bih do 60000-70000 ( uklapaju se i Yamaha i Korg ) mada opet 423 je duplo jevtiniji lepo zvuči pa ako neko ima iskustva sa njim voleo bih da to podeli sa nama.pozz