Eto da se ja malo raspricam po ove teme:
Mislim da danas nije muzika u to ko kako svira..nego budite mangupi napunite lokal pa onda dobicete vase cene.Kako da nas gazda plati ako nema ljude u lokalu?Ako se mesto ispuni i sa obicni Cd player sto ce on da uzima muziku.Jasno je da muzika treba da donosi ljude al ako te ne jede pazar onda niko nije kriv.
Danas znate i sami da ima zvezde na TV koje se jako brinu za svoj imidz..to je ono sto donosi sve..ljudi to vole da vide.Svaki muzicar treba da ima svoja publika koja ga voli i koja moze za njim da dodje stalno i bilo kud..ako se to postigne cena je tu.Za to treba dobra reklama dobre flayere..da se zna da se negde nesto desava..ja imam mnogo prijatelja koje obozavaju da mene slusaju i svaku put su oni po mene...neka picica po mene dolazi neka po mog druga..nesto donese gazda i eto vam para..tako se radi.Ako hoces samo tako montiraj se u kafic i cekaj da ti dodju onda nista..mnogo danas treba za da uzmes ljudima pare..svako ima kuci kompjutere satelite Tv sve...muzika ima stalno, nije im njima do kvalitet..pusti Cd i slusaj kvalitet..treba ljudima zabava da opustis njih..
Ako je za to..kod nas niko i ne slusa narodnjake ma kolko da ti bio kvalitetan...dodje Dj sa neki top mixovima mladi lete na to..danas vise vole da densaju nego da se krse na "necu dijamnte" i juzni vetar.
Bez uvrede, nije mi to cilj,nego hocu reci ako hoces svirke trebas bas dobro da namucis dupe i da ih uradis ti sam..a kad budes mega zvezda e tad cekas mobitel da ti zvoni sam i da se kurcis sa cenom..ustvari ni to..nego jednostavno slusas menadzer gde ce da te nosi i normalno dobro te kesira.Razmislite
Pozdrave
|