Hmmmm...igrom slucaja,eto ja sam presednik sindikata mog udruzenja...
Do negde marta-aprila smo imali non-stop sastanke u BG u vezi licenci i prava muzicara,posto smo prosli skupstinsku proceduru tj.rekli su nam da su u Skupstini Srbije izglasali taj zakon,ali mi to na tv-u niti smo videli,niti culi...jeste da je zakon izaso u "Sluzbenom glasniku"...Tada je na celu bio Branimir Djokic,pa je dao ostavku zbog nekih obaveza na RTS-u,pa smo izglasali njegovog,mislim da je gitarista.
E sad,od tada pa do dan danas su nas zvali samo u septembru i vise nisu a, mislim da vise i necemo da odemo,jer je to za sad samo"MAGLA"koja u Srbiji nece da se sprovede jos dugo...
@samuraj,za dobijanje licenci,treba da imas u tvom okruzenju Udruzenje muzicara,koje je registrovano samo u Savezu(Djokicevom),znaci druga udruzenja nisu merodavna da vrse audicije i izdaju licence(hehehe...)...
Znaci,ako postoji takvo udruzenje kod vas,vi cete lepo da se prijavite i te prijave ce da se posalju u BG(mislim da ne dolaze za ispod deset prijavljenih,jebi ga ne isplati im se da dolaze "cak"iz Bg

,pa tu njima idu ohohooo dnevnice pa put,pa...)E sad,kad se boze zdravlja odrzi audicija,ali pre toga treba da se uplate pare.Ima dve skale:oni koji su u stalnom radnom odnosu placaju vise,negde oko 11200din i oni koji nigde ne rade placaju 5800din(2800 ide u Savez u Bg a 3000 ostaje u tvom udruzenju).Posle toga ako polozis audiciju Beograd ti salje "pecatiranu" licencu i ti si zavrsio poso,hehe...imas tezge,niko te ne dira,ma ti si "Bog"

Jos jednom podvlacim PREVARA...
Pozdrav!!!