Videti jedan post
Star 03.12.2007, 14:05   #1
RedStan
Početnik forumacije!

RedStan's Avatar

Registrovan/a dana: 23.10.2007
Mjesto: Zrenjanin
Downloads: 247
Uploads: 0
Rekao HVALA: 3
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: klavijatura , bas gitara
Interesi: muzika
RedStan befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
RedStan pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard problem- Korg PA1X

Veliki pozdrav za sve kolege muzičare.Javljam se po prvi put , iako odavno pratim ovaj odlični forum gde sam mnoge korisne stvari naučio.
Od skora sam vlasnik Korga PA1X ( na moje veliko oduševljenje i zadovoljstvo) iako sam bio dugogodišnji korisnik Rolandovih sprava!
Na Korgu definitivno ostajem i sate i sate provodim družeći se sa njim da bih ga doveo u željeno stanje i prema mojim potrebama.Ali .... nakon dugog rada i u sitne sate noćas mi se desio bag !!!!!. umesto u user banku ( pošto mi je bio deselektovan ''protekt factory styles '')greškom sam sa jednog seta upisao stilove na original fabričke banke ( 1. i 2. banka).E sad !!! pitanje ?- 1) da li mogu vratiti te originalne stilove i na koji najbezbolniji način , a da to nije reset sistema
2) - ako mora ponovo sistem , znam da je već bilo na forumu kako se ubacuje operativni sistem i da se nebi ponavljao neka neko postavi link o tome !
Da napomenem da mi klavijatura sve ostalo perfektno radi i unapred se zahvaljujem svim kolegama koji će mi svojim odgovorima pomoći da rešim ovaj''veliki'' problem!
RedStan je offline   Reply With Quote