Videti jedan post
Star 06.05.2012, 04:35   #3
milepsr
Odomaćeni član

milepsr's Avatar

Registrovan/a dana: 29.03.2007
Mjesto: Beograd
Godina: 38
Downloads: 3442
Uploads: 19
Rekao HVALA: 41
Zahvalili mu 73 puta u 69 Postova
Instrumenti: Korg PA3X
Interesi: Mene me zanima, gde ima da se kupi jevtina kavurma i cvarci...
milepsr ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Citat:
Originalno postovano od rocco Pokaži Post
a kako ces da dobijes kvalitetan "ton na KORG-u" kad sprava od 3000 eura nema u rom-u niti jeda jedini "zdrav" set bubnja,sempler mu je los da bi mogo masno da reprodukuje semplove
Svinje su masne! Zvuk je cist, sa sumom, sa manjkom/viskom odredjenih frekvencija, u peak-u itd itd...

Razlike izmedju 16bit-a i 24bit-a, 44.100Hz i 48.000Hz ima. Trebas biti ili neupucen ili neobjektivan da kazes kako nema razlike izmedju toga. Ja razumem da se vama svima svidja Audya, al oladite malo i pogledajte realno. Ne mozete da pljujete pa3x u kome je sudo ili ne znam koji set, koji je radjen pre xyz godina za 2 generacije stariju klavijaturu, uzgred uz diskutabilan kvalitet i za tadasnji pojam. Semplujte sami bubanj na 24bit-a na 48khz, ili uzmite od nekoga ko se profesionalno bavi time pa cete da cujete kako zvuci i da li je "MASAN". Prilagodite ritmove i performanse sa mogucnostima koje pruza pa3x pa cete da vidite da li ce da zvuci kvalitetno ili ne...

Evo kako moze jedan pa1x da zvuci, zamislite kako bi tek zvucao pa3x sa kvalitetnijim semplovima i efektima koje nudi.

KORG PA1X Pro -Tony Cetiniski -Onaj tko te ljubi -STYLE
You need to upgrade your Flash Player

Ja bih voleo da imam Audya-u, ali nikada ne bih dao toliko novca za nju...
milepsr je offline   Reply With Quote