Videti jedan post
Star 30.04.2012, 23:11   #306
gerag
Drugar foruma

Registrovan/a dana: 07.12.2008
Mjesto: Vranje i Beograd
Downloads: 1
Uploads: 0
Rekao HVALA: 22
Zahvalili mu 8 puta u 7 Postova
Instrumenti: Gitara,Aranzer i pevam
Interesi: Dobra muzika i zene
gerag befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Citat:
Originalno postovano od tranzit Pokaži Post
Sto dalje znaci da za sve clanove, posto se svima obracas, tvrdis "da nisu ni vidjeli instrument uzivo a kamo li svirali na njemu ili ga koristili". Uzgred, citirao si mene. Mislim da je krajnje vrijeme da zavrsimo sa ovim jer ti ocigledno nikako da se pomiris sa tim da ima i drugih "argumentovanih" misljenja. Zaista nema potrebe da zaostravas situaciju. Koliko puta treba da ti se ponovi da se tvoje misljenje o Audyji potpuno akceptira da bi ti to napokon shvatio Ponavljas se, ne pises nista sto vec nisi napisao. Audyja je tvoja i najbolja je i nema joj ravne i kao takva ti se dopada. Ostali su demagozi koji ni vidjeli instrument nisu a samaraju argumentima... sve smo culi. Aman... dosta je ako je i za lijek. Od sad pises sam, to jest bez mene, nemam vise nista da ti napisem, sve sam rekao.
Ja situaciju ne zaostravam niti imam nameru da to cinim-iznosim samo cinjenice i nista drugo.Citirao sam tebe jer si ti to rekao i verovatno stojis iza onoga sto kazes.Nisam te licno prozvao i rekao da ti nisi imao kontakata sa Audyom jer si vec ranije rekao da jesi i izneo si misljenje i cinjenice tako da nemas razloga da pronalazis sebe u mom postu i razloga za ljutnju ako je to tako.
gerag je offline   Reply With Quote