E druze probao sam ovaj ritam i sve sam super izkonvertovao,samo imam jedan problem ne znam da li je tako u tom ritmu,ali svaki put kad sviram sedimce u bilo kojoj od variacija stane pratnja...Da li je i kod tebe tako?I da li se to mozes to nekako da prepravis u korgu i ponovo mi posaljes?Taj sam ritam imao davno isti problem,pa sam ga bacio heheh,a ritam je odkida sto se zvuka tice pravo dobra dvojka za stare pjesmice...Pozz
Dodato:
Sad sam bolje malo vidio...Kod mene su A,B,C variacije kad sviram sedmicu stane ritam,a samo kod D variacije radi sve,ali je ritam sporiji...Zanima me kod onog dema sto si postavio jesi li na pocetku svirao tu D variaciju kad si svirao one sporije pjesme,a poslije kod onih zadnjih dvije gdje je brzi ritam dvojke jel ista ta variacija...Zanima me to da li je takav ritam pa da u ove tri prve variacije stane pratnja kad sviram sedmicu ili je to samo kod mene tako...Ili mozda trebam samo ubrzat ovu variaciju D posto tu radi kako treba i ne staje?Inace svidja mi se ritam
Promijenjeno od zeljko (27.04.2012 u 17:51 sati)
Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
|