Pozdrav...evo da i ja dam svoje skromno mišljenje....mislim da je rasprava o tome koji je aranžer u rangu pa3, pa2, ketron ili bilo koji u tom cjenovnom rangu bespotrebna, a to koji je bubanj bolji a koji lošiji neće čut ni bar 95% članova na forumu,a kud neki gost na svadbi ili u nekoj kafani, ja imam pa1xpro i kolega mi je stavio jedan ritam sa svim semplovanim drum kitom i stvarno zvuči super,znači da se sve može sredit samo treba truda i vremena.Jedan nedostatak klavijature u odnosu na drugu je samo u RAM memoriji (govorim o profesionalnim aranžerima od 1500 Eura na više) i to je to....a inače imam i casio ctk 5000, i dođe od starog neki prijatelj jedan dan do nas i sjedne za taj casio, kažem ja, hoću palit korga, ali kaže ovaj, ma nemoj, nema potrebe,nema zvučnike treba palit monitor..bla,bla...i nije mi dao nego kaže, daj upali taj casio, i kad je počeo svirat, mene je bilo sram opće reći da se bavim muzikom, svirao čovjek i narodnjake, klasiku na pianu, koju god stvar od Olivera,gibonnija na klaviru, strava!!!! a radi se samo o casiu od cca 1500 kn,...želim reći da jako malo ovisi dali je to ketron, korg ili bilo šta drugo...najveću zaslugu ima čovijek koji radi sa klavijaturom ili ti SVIRA! I važnu ulogu ima i pojedinac osobna šta mu više leži, meni bolje leže plavuše, a susjedu crnke

....Pozdrav!