Videti jedan post
Star 25.04.2012, 07:49   #7
nesaband
Doktor Nesa

nesaband's Avatar

Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
nesaband ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Prijatelju,nista ti mene nisi dobro razumeo.
Moj stav je sasvim drugaciji od toga sto ti mislis.Svako neka svira na kom god hoce instrumentu,to je individualna stvar.
Ja ti sve vreme pricam da je sve to slicno i protivnik sam davanja para proizvodjacima koji nas sminkom varaju a ne daju nista spektakularno za novac koji uzimaju..
Mi smo ovde na forumu da bi razmenili misljenja a ne da bi nekoga prekoravali sto svira neki instrument niti da bi lobirali za neki brand.
Sto se tice kolega pomenuo si Zarka,mora da si permutovao ime posto ne znam na koga si mislio.A sto se tice EV sx serije i tu si pogresio jer na mojim snimcima koliko se ja secam nema nigde te serije.
Za Jocu sam cuo onako iz price znam da dosta radi i da ima posla.

Sto se tice dzigerice ja sam jedno vreme radio te klubove i diskoteke po Srbiji sa Jami pa sam ti zato rekao da na tim mestima nije bitan kvalitet tona (na koji nisam mogao ja da uticem)i znam da mi je zujalo u usima po nedelju dana posle takve tezge.

kada sviram u nekim salama koje imaju vise prostorija onda ne sviram stereo,nema svrhe to raditi jer bi slika bila iskrivljena.

Sto se tice tih zvezdica granda,uglavnom su to pristojna i kulturna deca koja se trude da nadju svoje mesto na zvezdanom nebu ali oni uglavnom nemaju uticaj na to ko ce ih pratiti na nastupime vec su robovi svojih menadzera koji ih muzu da daju sto vise "mleka" dok se njihovi dzepovi pune.

ja se raspisao,za sada toliko.