Audio zapis trebaš uploadati na neki servis koji ima ugrađen player namjenjen za slušanje glazbe. Tada se isti zapis ne treba skidati već je dovoljno stisnuti play i slušati audio smješten u tkz. "oblaku".
Nije priča krenula slučajno u krivom pravcu. Priča oko Audye je počela još prije godinu dana, a tvoj "gard" koji izražavaš na ovaj način
Citat:
Originalno postovano od gerag
Vas kolega Tranzit "Teoreticaru"necemo zvati kao clana zirija za izbor za mis jer vam je ukus totalno los i neargumentovano potkovan.
|
je nepotrebno podigao "tenziju". Potpuno neprimjerena reakcija pogotovo zato jer se Tranzit nije obraćao tebi osobno, jer Tranzit nije nikoga vrijeđao i na kraju jer je čovijek iznio činjenice koje stoje, koje uostalom i ti sam potvrđuješ. A napisao je to potaknut mojim pitanjem o stabilnosti Audye, pa zato reagiram iako znam da Tranzitu ne treba odvjetnik.
No vratimo se na tematiku. Ako izađe novi model klavijature i za kratko vijeme dođe više nadogradnji OS za nju, jasno je da je inžinjeri nisu dobro pripremili za tržište. To je "krpanje rupa" i prikazuje jednu neprofesionalnost proizvođača. Za nas korisnike to znači gubljenje povjerenja. Pogotovo ako se radi o većim propustima i problemima vezanim uz direktno sviranje kao što je to slučaj kod Audye. Priča koju spominješ da im je netko navodno platio da ne izdaju nadogradnju je smiješna i sumnjam u njenu istinitost. Ali ako je stvarno tako, onda je to još jedan razlog više da u širokom luku zaobilazim ovog proizvođača.
Tyros 4 je od svog izlasaka na tržište imao svega 2-3 nadogradnje. Ova zadnja 1.10 je samo povećala količinu interne memorije i broj mjesta za CUSTOM VOICES. Potpuno marginalna stvar koja nije vezana uz samu funkcionalnost. Ako to usporedimo s Audyom koja evidentno ima većih problema u radu onda je jasno da tvoje konstatacija da "nema savršene klavijature" i nema previše smisla. Tim više, do dan danas nisu riješeni problemi koji su vezani u Audyu.... ??? Stvari ne treba generalizirati jer, uživanje u zvuku je samo jedna dimenzija ovih "sviralica". Kada ih već plaćamo tako skupo, minimum onoga što se očekuje je njihova pouzdanost u radu.
Dodato:
@gerag - postavit ću tvoj demo na Box