[quote=casper;213420]Lijepo to radi, meni se dopada. Pogotovo se istiće kvalitetan bubanj i bas. Volim čiste i prirodne činele, a to se čuje pogotovo na pjesmi Nije svejedno. Distorsion gitare su .... Hmm, ne znam, možda previše "plivaju" one u pratnji styla. I loše su quantizirane u onom dijelu poslije 0,38 pa "preskaču" kod promjene pratnje. Ali zato rade vrhunski acustic gitare u Kruška, međutim opet čujem "preskakanje" 0,48. Da li je to do lošeg odrađenog styla ili klavijatura loše odradi netočnost lijeve ruke? Pogledaj što je s tim.
Ja mislim sto se tice tih gitara da nisu dobro snimljene ili kako si rekao quantizirane,i zato preskacu na nekim mjestima...Znam jer se to i meni desavalo kad snimim i napravim neki ritam na ovom mom Ketronu SD3,a kad ubacim neki ritam koji je kako treba napravljen sve radi bez problema...Znaci 100%je do toga...Treba vise puta usnimavati sve posebno i svaki put probat dok se ne uleti kako treba u takt...bar ja tako uradim a to sa quantizaciom jos nisam ni ja skuzio kako ide,a probao sam i bude jos gore ili ne znam kako se radi.
Sto se tice zvuka Audye meni se svidja posebno kako rade bubnjevi i gitare,a moze to sigurno jos bolje,samo treba vremena i ljudi koji ce to odraditi kako treba...Mislim ko se razumije u pravljenje ritmova to je moje misljenje,a klavijatura ko klavijatura Nova i sigurno da je dobra i bolja od starih modela,bar po novim mogucnostima ako ne vise...Pozz
|