Tema: Novi clan
Videti jedan post
Star 29.11.2007, 15:36   #19
kreso
Šerif

kreso's Avatar

Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
kreso befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

@ cincilator

Eto vidiš, baš zato što povremeno dolaziš ovamo i isključivo s namjerom da nešto nažicaš, a ono što daješ dižeš u nebesa (btw. to što si poslao sam ja imao već prije 5 godina) lupaš gluposti.
Tome smo odlučili stati na kraj, prvenstveno žicanju softwera i njegovo ilegalno tj piratsko rasparčivanje. Jer nam više vrijedi da ovdje razmjenimo iskustva, pokupimo koji savjet i riješimo probleme nego da skidamo setove, materijale i pravimo se pametni.
A dolazak novog člana ipak zahtjeva kakav takav kulturni pristup. Kad ulaziš u tuđu kuću kažeš "Dobar dan" i pozdraviš domačina, a ne ko lopov DAJ !!!

Uspoređivanjem mene s portirom ili vozačem autobusa si kod mene stekao veliku apatiju i neće mi trebati puno da te zamolim da zauvjek napustiš site ukoliko nastaviš sa "soljenjem pameti" moderatorima kako treba raditi posao. Ipak bio doktor znanosti ili najobičnija seljačina meni nije bitno, ako si čovjek. Btw, visoko sam obrazovan s dva završena fakulteta. Al to nije bitno.
Ako misliš da si toliko pametan onda "soli pamet" i daj kvalitetan savjet tj odgovor na neko postavljeno pitanje a ne da ovdje odgovor i savjet ovisi samo o adminima, Nedimu ili Mikiju (kad je o kvarovima riječ) i još par pojedinaca (neka mi ne zamjere što ih nisam imenovao).
Stari članovi sudjeluju u raspravama i pomažu maksimalno. Ovdje su svaki dan, a ne u prolazu i povremeno.
I nek si misli o meni tko što hoče, Cinc od danas si pod posebnom lupom, pa da vidimo koliko si sa svojih 35 postova i materijalom pomogao ovom siteu i forumu kako se pušeš. A pogotovo nemoj starim članovima solit pamet i pravit se pametan.
kreso je offline