Citat:
Originalno postovano od Ahmoxl
Jos uvjek nisam nasao nekog od vas nit se ko javijo da mi posalje pravo sredjene ritmovie za psr1000! Molim javite se..
|
Pazi ovako. "Juche" si dosao na forum, i odamh trazis nesto. Ok, to je i logicno, jer je ovo sajt na kojem pomazemo jedni drugima, i to nije problem. Koliko se secam, javio si se i meni privatnom porukom, i ja sam hteo da ti pomognem, ali nisam bio u mogucnosti. A nisam bio u mogucnosti jer u tvom profilu nisam nigde uocio ni jednu adresu za e-postu, niti si je napisao u poruci.
Meni licno ne pada na pamet da ja sad tebe "jurim" privatnim porukama, da ti trazim mail, pa onda kad ti dodjes pa procitas poruku, pa da mi posaljes adresu,... To meni u zivotu ne treba. Hocu da pomognem, jer znam kako je meni bilo na pocetku, kada sam ja trazio pomoc. I pomogao sam svima kojima sam mogao, a to nije mali broj ljudi.
NIKADA mi nece biti jasno zasto ljudi kriju e-adrese. I zar je toliko tesko, pored gomile besplatnih servera, da napravite jedan nalog koji ce vam koristiti samo za forume, i koji ce biti vidljiv.