Necu da nesto kao hvalim ovaj forum i slicno,ko je tu zna zasto je tu i koliko vrijedi sve ovo.Ja licno da nije bilo ovog site-a i ovih ovde ljudi ne bih znao da upalim klavijaturu(ne bukvalno),instaliram operativni sitem,ucitam ritam,sample,importujem boju sa TR-a u svoju novu klavijaturu,ubacim loop u ritam islicno....Mislim vjerovatno bih znao,ali sam uz pomoc ovog foruma to uradio za najkrace moguce vrijeme i moj prelazak sa Rolanda na Korga je bio totalno ''Bezbolan''.Hocu da kazem da nije fora registrovati se samo da bi pokupili tih nekih par ritmova,boja,ili cega vec,fora je ucestvovati i pomoci nekom.Ja se licno bolje osjecam kada nekome pomognem,nego kada kada skinem neki novi set,ili nesto takvo.Necu da se uvlacim moderatorima i slicno,ali su 200% u pravu kada kazu da treba da se procita pravilnik.Sam sam ga jednom prekrsio i bio opomenut i vise ne radim takve stvari.Mora ljudi da se zna neki red.Da je jedan posto od svih ovih ljudi koji sa na primjer trazili taj famozni Style Works bio samo dan ovde i citao ovu silu postova,uputa i objasnjenja znao bi sta i kako treba,koga da pita i kome da se obrati,a ne da dodje tu,kao registruje se i odmah DAJ,DAJ,DAJ...I obavezno ti ljudi se nadju da pametuju ostalima i daju komentare tipa ''kakvi ste vi muzicari'' i slicno.Po meni je ovde sve jasno kao dan,sve ima i sve moze da se pita.Ja prvi sam jos uvjek frisak na forumu i necu da pametujem,ali kao sto vec rekoh ovo je veoma korisno za sve nas i daj da pomognemo jedni drugima i pustite sve ostalo.Ako sam ja imalo pametan onda je svrha postojanja ovog site-a da pomognemo jedni drugima,a ne da se prepucavamo,nerviramo svojom pohlepom jedni druge i slicno.Malo sam se raspricao,nemojte mi zamjeriti.Pozdrav!