Tema: Novi clan
Videti jedan post
Star 28.11.2007, 02:24   #16
cincilator
Drugar foruma

Registrovan/a dana: 05.10.2006
Mjesto: USA
Downloads: 699
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Instrumenti: Roland G1000, Korg Le, XP30
Interesi: Elektronika
cincilator befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

ne znam cemu to qrcenje i nekekave prijetnje sa 'bananama'. bezveze i tipicno balkanski. to me podsjeca na vremena ex-YU kada su portiri i vozaci autobusa bili slicnog ponasanja na radnom mjestu, dajuci do znanja 'svjetini' koja po njihovoj procjeni ne moze bez 'autobusa' da stigne do cilja, koliko su oni vazan i bitan 'faktor' u njihovom zivotu. moze se bez svega.
ja ovaj forum ne posjecujem cesto, ali rado provirim, bez obzira sto teme najcesce bezvezne, a na zalost malo je ozbiljnih tema koje doticu 'prave stvari'. drago mi je i ako sam u mogucnosti nekom mladjem i neiskusnijem da pomognem na bilo kakav nacin.
i sam sam dobio pomoc jednom sa jednim korisnim programom. no, prije toga sam 'zakacio' guerinni semplove koji se prodaju na 'yumidi', koji su nestali bez traga. posle toga nisam nista pitao, ali ni kacio nesto sto vrijedi.
nedavno sam postavio novi topik sa molbom za isti program kojeg sam vec jednom dobio od ucesnika foruma. ali nema veze... lakse je izdvojiti par dolara i dobiti istu stvar postom, nego 10 pokusavati ulogovati se na stranicu koja iz ne znam kakvih razloga ne akceptira ni pass niti njegovu zamjenu. mozda je rjesenje u udaljavanju od takvih stvari.
toliko od mene i sve pozdravljam.
cincilator je offline